Sonore Audio
Over ons

Omdat de naam van Cock van der Weiden haast onlosmakelijk verbonden is met de merknaam Sonore zullen de nieuwe producten verkocht gaan worden onder de naam Sonore Audio. De eerste producten welke onder de nieuwe Sonore vlag verschijnen zullen uiteraard de nieuwe kabel-lijnen zijn. Hieraan verbonden vindt u ook de finale versie van ”the Powerpack”, het stekkerblok naar Cock van der Weiden filosofie.

Cock van der Weiden

 

 

Cock beschikt over een absoluut gehoor waarmee hij feilloos kan aangeven wat er in het geluidsbeeld aangepast moet worden om de werkelijkheid te benaderen.

Vanaf school is Cock al bezig met het ontwikkelen van audio oplossingen.

Het ontwikkelen van serieuze en baanbrekende geluidsapparatuur kan alleen als er diepgaande kennis van elektronica en akoestiek aanwezig is. Je moet kritisch kijken naar schakelingen en ontwerpuitgangspunten en steeds opnieuw vragen naar het waarom en de achtergrond van die principes.

Door goed te weten waarom een bepaald principe wordt toegepast, ontstaan hele bewuste en gemotiveerde keuzes binnen het ontwikkeltraject van audio componenten.

 

 

 

 

 

 Harmonizer

Door zijn 'out of de box'-denken is dan ook mogelijk dat er nieuwe inzichten ontstaan die de geluidsreproductie een stap dichter bij de realiteit brengen. Cock is door zijn extreem kritische oren als geen ander in staat om het verschil tussen de realiteit en de weergave te kunnen beoordelen. 

 

Cock zal zich in eerste instantie richten op de passive audio-componenten. Op de productenpagina vindt u hiervan een overzicht.

 

Naast het produceren van hoogwaardige audio-componenten zal Cock zich ook bezig gaan houden met Audio Consultancy.