Sonore Audio

Producten


The Jewel Speaker Cable Collection  -  Luidspreker kabel van een andere orde


De Sonore Jewel Speaker Cable Collection kenmert zich door een open en realistisch klankbeeld.

Daarnaast is de kabel van ongekende soeplesse.

The Harmonizer  -  De speaker die het hele audiospectrum hoorbaar verbetert.


The Harmonizer is een speaker die het hele audiosperctrum verbetert.
Deze unieke vinding zorgt voor een grote opwaardering van uw set door het toevoegen van een enorme verfijning in het geluidsbeeld en in de ambiance zoals u nog niet eerder heeft gehoord.

The Jumper  -  De Sonore Jumper


De Sonore Jumper is gemaakt van hetzelfde materiaal als de Jewel Interconect Collection en wordt afgemonteerd met hoogwaardige terminals.

Mira  -  De Sonore Mira voorversterker


De Mira kenmerkt zich door een ongekende rust in het geluidsbeeld. De achtergrond is inkt en inktzwart. U wordt getrakteerd op een bijzonder dynamisch en uiterst realistisch klankbeeld wat volledig vrij is van elke vorm van elektronische compressie

The Jewel Interconnect Collection  -  Eerlijk en open met een ongekende detailering


Bij signaaloverdracht tussen componenten wordt gebruik gemaakt van een interlink. Deze kabel moet zo neutraal mogelijk zijn, dus niets weglaten, veranderen of toevoegen aan het oorspronkelijke signaal. De Jewel Interconnect Collection van Sonore staat garant voor neuraliteit met een ongekende detailering.

The Power Pack  -  De schone bron


Door de specifieke opbouw worden verschilstromen en verschilspanningen opgeheven. Tevens is er ster-aarde, ster-fase, ster-nul bedrading toegepast.

The Jewel Power Collection  -  De schone spanning


In vele tests is inmiddels aangetoond dat een powercord wel degelijk van invloed is op de geluidskwaliteit van een geluidsinstallatie.

De Sonore Jewel Powercable Collection is een verdere optimalisatie van de Sonore powercords. Het specifieke materiaal dat door Sonore wordt gebruikt garandeert een erg lage inductie, lage impedantie en een optimalisatie ten opzichte van HF storingen.

 

Iluminus  -  Perfecte snelheidscallibratie van de draaitafel.


De iluminus is een lichtstaaf die in combinatie met de speciale toerenschijf zorgt voor het perfect kunnen afregelen van de snelheid van uw draaitafel.

Taurus  -  Constate kracht voor een perfecte gelijkloop


De Taurus is een bijzondere aanvulling op uw draaitafel. Door de perfecte gelijkloop van uw plateau behoort zweving in het geluid tot het verleden.