Sonore Antares eindversterker. Als geluidsgolven konden praten.
Sonore Antares eindversterker
Na de ontwikkeling van luidsprekers en een voorversterker komt Sonore met een klasse-d eindversterker. Bedoeld om het eigen systeem aan te sturen, maar ook aantrekkelijk om in elk ander audiosysteem te gebruiken, net zoals de voorversterker.
Uit Music Emotion - Juni 2010
Op een sjiek feestje voor de `inner circle`, ergens bovenin een wolkenkrabber, sprak ondergetekende met een opperbons van ‘s werelds grootste muziekuitgever. Dit soort organisaties hebben natuurlijk een probleem. Ze hebben de cd, de sacd, de grammofoonplaat en het langdurig investeren in duurzame artiestencarrières vaarwel gezegd en rennen als een blind paard achter de nieuwe media en internethypes aan.
Dat levert chaos op, want vandaag heb je je webshop met tunes voor een specifiek platform en een dag later is er een nieuw social medium met bijbehorende hardware, waar dan weer interactieve content voor moet komen in een net even ander format. In plaats van de markt te bepalen, ren je continue achter de feiten aan, hoe leuk die af en toe ook kunnen zijn. De platenmaatschappijen zijn dan ook confused, maar hebben dat deels zelf veroorzaakt. Enig idee hoeveel cdspelers er in de wereld zijn? Briljante strategie om dan de verkoop van cd`s te gaan verminderen!
De grote verliezer is in ieder geval de geluidskwaliteit. Zowat alles dat bedacht is in het licht van de nieuwe technologie, komt niet in de buurt van zelfs een analoog cassettedeck uit de seventies. De muziekliefhebbers die nog belang hechten aan geluidskwaliteit ziet men als een nichegroep en artiesten worden beschouwd als kortlevende kick in de gedaante van melkkoe. De moderne consument is alles binnen een week zat en is dan toe aan weer een nieuwe uitdaging. Wat we met z`n allen verzuimen is om die nieuwe en jonge consument gewoon kennis te laten maken met geluidskwaliteit. Wel eens een hifi dealer gezien op een beurs voor jongeren?
Klik hier voor de iPad vriendelijke