Sonore Audio

Reviews


De ontbrekende schakel
12-01-2017

Een review van de Sonore Universal Loudspeaker Harmonizer UHL door Jan de Jeu voor de Music Emotion van januari 2017."

 

Pluto Audio 12A met Sonore AC aandrijving.
30-01-2015

Een review van de Pluto Audio 12A met Sonore AC aandrijving door Jan de Jeu voor de Music Emotion van januari 2015. De conclusie is dat de Pluto Audio 12A in combinatie met de Sonore AC motor de vinylweergave tot een ongekend hoog niveau brengt."

 

Het blijft kicken.
26-12-2012

Een interview met een Music Emotion lezer. Zijn set bevat o.a. een Sonore Epiolog voorversterker, een Sonore Antares eindversterker en de bekabeling is volledig Sonore Reference. Adriaan omschrijft zijn set als volgt : "Dit verveelt nooit, wat ik ook draai, elke dag weer."

Ook de recencent trekt na een avond luisteren de conclusie : "Dit is ongetwijfeld de mooiste, meest afgewogen en meest indrukwekkende set die ik in jaren heb gehoord."

 

Sonore bekabeling. Realistisch en gedefinieerd.
12-06-2011

Het is inmiddels duidelijk dat Sonore grensverleggende elektronische apparatuur en luidsprekers bouwt. Daarnaast komt het merk nu met interlinks en netkabels. Het is vaak een logische ontwikkelingsstap, maar het is knap lastig om nog met kabels te komen die enige toegevoegde waarde hebben in deze volledig verzadigde markt. Deze review zal daar een antwoord op vinden.

Sonore Antares eindversterker. Als geluidsgolven konden praten.
26-06-2010

Na de ontwikkeling van luidsprekers en een voorversterker komt Sonore met een klasse-d eindversterker. Bedoeld om het eigen systeem aan te sturen, maar ook aantrekkelijk om in elk ander audiosysteem te gebruiken, net zoals de voorversterker.

Sonore Epilog voorversterker. Synergie of Time and Space.
01-09-2009

Sonore is een nieuwe speler in de audiomarkt die, na een lange periode van gedegen research en voorbereiding, binnenkort van start gaat met de uitlevering van producten. De doelstelling is om de heilige graal van werkelijkheidsweergave een stukje dichterbij te brengen. Dat gebeurt door alle componenten in een audiosysteem kritisch te herontwerpen en heel duidelijk af te wijken van het copycatgedrag, dat kenmerkend is voor tachtig procent van de audio-industrie en dat de laatste dertig jaar amper nieuwe gezichtspunten heeft opgeleverd. De hier te bespreken Sonore voorversterker is, als schakeltje in dit nieuwe systeem, verantwoordelijk voor een significante meerwaarde in prestaties en bedreigend voor het overgrote deel van bestaande voorversterkers.

Een extreem hoog presatieniveau.
01-05-2008

Eerder verscheen in dit blad een interview met de technici en investeerders achter het nieuwe Nederlandse luidsprekermerk Sonore. Zoals indertijd toegezegd volgt deze maand een test. Ten tijde van de VAD 2007 was het systeem nog niet volledig uitontwikkeld. Dat neemt niet weg dat de presentatie één van de highlights van deze show was. Net zoals de ervaringen met de vorige maand besproken Magico luidsprekers, kan het beluisteren van de Sonore Statement je psychosociale ego-beeld over weergave behoorlijk overhoop halen. Het opvallende is dat de authentieke weergave van de realiteit massaal herkend werd door het publiek op de VAD Show.